Buat Amal Jom!

Friday, May 20, 2011

Contest 'MAKE ME OVER' by SOFINA TOUCH MEKAP


( PoSt Ni mElEkaT kaT sini, Pos BaRu Di BaWaH =) )


Salam semua....
  Ader sesapa org KL especially yg dekat ampang nih nak di 'makeover kan FREE x?? orang kata yang FREE nih best..tul kew??? ha ontahlah. lu pikiar lah nanti ..sekarang back to the topic pls!...saper nak di mekapkan FREE weh..????  

Sebenarnya akak sajer jer nak makeoverkan org...dah tgn nih gatai sgt nak memekapkan orang kan..
k ce tanya akak 'camno kak nak apply benda alah makeover nih'?

CONTEST : 
'MAKE ME OVER' by SOFINA TOUCH MEKAP'

SYARAT JOIN : 

1. Mesti WARGANEGARA MALAYSIA 
2. Berumur 18 TAHUN dan ke atas  

CARA JOIN : 

1.  Tinggalkan NAMA, ALAMAT, EMAIL & BLOG ENTRY LINK korang di entry ini dan
2. must be FOLLOWER akak 
Kemudian tugasan korang....kene buat entry kat blog memasing  mengenai contest 
hanya dengan menyambung slogan dibawah sekretif mungkin....
3. Slogannya ialah :
Saya suka kalau dapat dimakeoverkan free oleh Sofina Touch Mekap kerana........................................................................................
( taip lah ape-ape pun & panjang mana pun akak tak kesah dik non..
janji jgn menjela berhelai2 dah la...ponek mato den nanti... :) 
dan
4. Sila letak gambo korang SEBELUM Mekap / TANPA Mekap dekat entry yek :)

KRITERIA PEMILIHAN :

1. Ikut suka akak yer nak pilih nih.... mana yang akak minat cara korang buat SLOGAN nih, cara korang sampai kan, puji pujian (ha ha gelak evil nih) dan lengkap ader mukadimah dan penutup entry...
( Apo aku cakap nih??? toiii paham dok...maaflah akak nih tak pandai menaip dik non...
meh lah akak tunjuk contoh sikit) 

Contoh :

Tadik aku singgah kat blog  Sofina Touch Mekap tue...terbacer contest 'Jom Join Contest 'MAKE ME OVER' by SOFINA TOUCH MEKAP yang hadiahnya di makeover free  tue...

aku raser nak cuba lah mana tau rezki menyebelahi aku kan..jadi boleh lah aku melaram ngan mekap tue nanti...heheheh . Carenyer senang jer cuma lengkapkan Slogan yang diberi... ha meh layan slogan yang 
aku reka khas untuk entry ini 

'Saya suka kalau dapat dimakeoverkan free oleh Sofina Touch Mekap kerana saya teringin sangat nak tengok rupa saya macam mana setelah dimakeoverkan'

ha amacam ngan Slogan aku nih...agak2 korang kretif tak, leh menang tak....akak pilih lah saya kak, pilih lah saya...saya nak menang Makeover Free tue.... hehhee
hehehe saper vote aku sila angkat tgn skg...hahhaha 

opsss nih pic aku yg tak mekap ( alahai comel tak aku ) hihihi 
(anak buah ku....muah muah )

Sekian itulah Contoh yang ada simple jer..

TARIKH BERKUATKUASA & BERAKHIR

ok untuk pengetahuan semua contest nih akak bermula mulai 1 April 2011 dan 
akan tamat pada 31 Mei 2011.

SAPE PATOT JOIN
- all mekap lovers!! Hurry up !

HADIAH 

2 PEMENANG yang  bertuah akan dapat DI 'MAKEOVER' KAN FREE jer yang nilainya worth than RM150!!  

Please noted that im using MAC, KRYOLAN, ESTEE LAUDER BRAND PLUS DRUG STORE BRAND For this Makeover Contest 

PENGUMUMAN KEPADA 2 PEMENANG AKAN DIBUAT PADA 3 JUN 2011

so aper tunggu lagi..mulakan lah sesi mengarang Slogan Terkretif korang!!!

Sekian....kalu tak paham leh tanya gakss..!!!!

* Pemenang mekap noted yea
*Mekap at my place Ampang only ya.
* Terhad kepada diner/day mekap sahaja 





11 comments:

Fareha Rahmat (Bos Besar) said...

Nama : Fareha Rahmat
Alamat : Kementerian Perumahan dan Kerjaan Tempatan
emel : ayu_sabrina@yahoo.com
link entry : http://farehazone.blogspot.com/2011/03/contest-make-me-over-by-sofina-touch.html

sofina lilo said...

hohoho....wiwiiitt...kita telah ader peserta nih...mari mari mari....saper lagik nak di makeover free jommm tryyy luck u alll!!!

Good Luck !

Norhasymmah Halimi said...

Nama : Siti Norhasymmah Halimi
Alamat : Lot 3854 Jalan Bakti Batu 3 Jalan Kapar 42100 Klang.
Emel : Norhasymmah@hotmail.com
Link Entry : http://cumaakudankamoo.blogspot.com/2011/04/contest-make-me-over-by-sofina-touch.html

Akak saya dah join! hee =)

CikBulat said...

maaf lambat, cek emel. cek emel. hoho~

AYuNG said...
This comment has been removed by the author.
Cik Azizah said...

sis sofina...jijah dah siap...


nama: Nur Azizah Binti Yahaya
Alamat : No 339 Taman PD Utama 71000 Port Dickson
Email : Ziezah_misi88@yahoo.com
id follower : Cik azizah

link entry : http://nurazizahyahaya.blogspot.com/2011/05/make-me-over-by-sofina-touch-mekap.html

maceh kak ^^

cik arija said...

ala, nk join jgak akak.tp sy ader kt kelantan la..melepas la

sofina lilo said...

alahai cik arija ..tak dapek akak nak nolong yunk ;) tak per next time leh join kontest lain ye ;)

Fara said...

salam..dh join nie

NAMA: fara
ALAMAT:no.5 jln sp 5b,tmn sri puchong
EMAIL:zaijalal@yahoo.com
BLOG ENTRY LINK: http://farzly.blogspot.com/2011/05/make-me-over-by-sofina-touch-mekap.html
ok..fuhhh!!!

sofina lilo said...

hai dear, thank join...waduh best2 semuanya jadi tak keruan pulak nak memilih yang mana nih...huhuu

tablewarefromlondon said...

NAMA : ZANARIA BINTI ABU
ALAMAT : MIDA, 7TH FLOOR ,
PLAZA SENTRAL,
JALAN STESEN SENTRAL 5,
50470 KL SENTRAL,
KUALA LUMPUR.
EMAIL : d_zanashoppe@yahoo.com
BLOG : http://d-zanashoppe.blogspot.com/