Buat Amal Jom!

Monday, May 2, 2011

Majlis Pernikahan Didie (Selayang)

Assalamulaikum dan Selamat Petang semua.. 
huhu penat3X. lagi banyak cuti lagi penat rasenya... ok takper..aper2 pun syukur sangat sebab salah satu job minggu nih dah settle... oklah ini job nak kasi hupdet yek.. K kasi story sikit dulu yer... 
Korang masih ingat lagi yang entry Trial Mekap for nikah tue?? ha kalu lupa meh lah akak link kan balik kat korang kat SINI . Baiklah dah refresh memori kan...so tibe lah mase yang ditunggu dan dinanti..hari pernikahan diantara Cik DD..upsss salah da...sudah jadi PUAN DD ok..k k antara Puan DD ngan pasangannya dari Mesir..ha terkejut tak???
Biasalah dah nama pun jodoh kan...walau jauh bagaimanapun jarak, tetap ditemukan dalam satu ikatan jodoh...itulah janji dan ketentuan Yang Esa. cewahhh... baiklah tue Puan DD tahniah diucapkan dan semoga bahgia hingga ke akhir hayat kalian ok.. 
Tak lupa juga nak ucapkan terima kasih yang tak terhingga kepada beliau dan keluarga kerana mengamanahkan akak untuk menatarias beliau dihari bersejarah ini... 
Ok info tentang mekap : 
Concept : sweet n simple 
Product : Naturactor, Kryolan , Mac , Estee Lauder & Romantic Eyeshadow 
MUA : Lien Aris 
oklah that all the info, kalu nak tau lebih lanjut leh tanya jer k.. 
dah sekarang masanya tok layan gambo2 yang sempat di ambil ... 






Oklah itu sahaja yang dapat di jamu tok tatapan semua ...
Sekiranya memerlukan servis mekap leh contact saya k...i give u bestt price ya ...
Nak join kelas mekap pun masih available yer.. call me di 014-3262127

bubaiii...


3 comments:

Fareha Rahmat (Bos Besar) said...

selamat dah cik erk puan dd yer, congrate, cantik make up,simple n natural, i like very the..hik hik

sofina lilo said...

haha ...tq dear!

didie said...

terbaek lah MUA! saya suka.