Buat Amal Jom!

Thursday, May 5, 2011

Saya Rakan SyoknyerBlogging Paling Sporting

'Saya Rakan SyoknyerBlogging Paling Sporting'

pEace! demi membuktiKna aku blogGer NewBie berpangkat Prebet Lapok
yang sporTing Tahap Sportcar niE, maKa aku join lah
Kontest Yang telah di Invite oleh Abg Thalhal selaku Admin dekat forum nih..

So Syaratnyer sangat Sonang ..

Hanya Perlu buat Entry bertajuk seperti tertera & uploadkan gambar kito yang paling cun,bergaya,macho,comel atau paling cantik skali di entry yg kite buat tue...

So meh korang tengok aksi aku yang di anggap paling cun, come loteh, cute tahap gaban nih...


hah amacam betul tak? Terpakse puji diri sendirik sebab tak der sapo nak puji ..hihihi

Kalau MENANG dapat ape beb?
ha...HADIAH sangat best dan sangat dinanti oleh akak dik noonn...
Hadiahnya ialah
IKLAN FREE SELAMA SEBULAN DI FORUM .
Hanya 4 orang yang bertuah akan di pilih randomly..
OH abg Thalhal tolonglah pilih saya okey :) ngeeee
vote for me!

ok pada korang yang teringin nak join pun boleh sila layari 
dan register sebagai ahli dulu yea..

kemudian baru join kontest ini di  

Join jer oiit..

Untung Sabut Timbul, Untung Batu Tenggelam,

Adios...Bubaii











8 comments:

AYuNG said...

wow...mmg sporting la..hihihi:)
gud luck!

sofina lilo said...

thanks ayung! ayung join jugak la ..hehhee

pena said...

good luck....jom meriahkn dunia blogging...

sofina lilo said...

pena...yes tq sesame memeriahkannya... :)

Thalhah Amir said...

hehe. terima kasih sbb sertai. mmg sporting. :)

sofina lilo said...

yes yes..memg sporting pung ;) pilihlah saya ...:)

Anak Ulu Cheka said...

tahniah weh kita pemenang bersama
la

Lien Aris said...

yes!!! tahniah juga AUC kita menang!! yeh :)