Buat Amal Jom!

Tuesday, January 31, 2017

Rezeki Tau !

Rezeki betul! 

Hari ni g restok stok dapat jumpe sifu @alhaalfa kita 😅

Susah nak dapat jumpe sifu ni beberapa kali mai hq pun sifu xdak. Ha sifu take care tau. Sian dia xbrape sihat. Not feeling well kataya. 
Semoga alha cepat sihat wokeyy 😊
Siapa2 nak grab stok alha spray mai lekaih..stok panas2.. opss foundation je xde lg tau, tunggu stok dari kilang ye. 

Yg spray semua size ada 😊 #alhalfacosmetics_stokisn9  

jangan lupa wassap kak leen kat 0143262127 ye . stok2 ni tak sabar tau nak bg uolss cantikk :) 


Agent Wanted !

Assalamualaikum, 

kak leen nak bukak peluang ni kepada 10 yang berkemampuan untuk menjadi agent sah kami di alha alfa cosmetics.
Ciri2 berkemampuan, mestilah ada ?


Special untuk agent2 di bawah stokis kak leen, kak leen akan ajar secara FREE makeup class teknik sifu alha 😊
So sila #share pos kak leen ni kot2 ada kawan2 yang berminat boleh roger2 kak leen dan wassap 0143262127 ye :) 


 #alhaalfacosmetics_stokisn9 #alhaalfa #studentalha 


😊