Wednesday, March 20, 2013

Meiko Naturactor Foundation


 Hi semua...

Ok nak share sejenis FOUNDATION yg sangat2 best! Terbaek oo.. 

Korang impikan kulit yang gebu, licin dan berseri-seri tanpa memakai botox?

Lupakan sahaja bedak asas atau krim yang mengandungi bahan kimia yang 
merbahaya yang boleh menyebabkan kanser!!!!

Satu anugerah teragung dalam dunia kecantikkan..... 
Bedak asas yang di tunggu-tunggu oleh semua wanita....
Tiada tandingan. Hebat & menakjubkan!!! 
Produk terlaris di Jepun. 
 Anda pasti tidak menyesal... 

PeeCee nih Lah dia!!!

Meiko Naturactor Foundation .






Meh bace sikit info nih :

Bedak asas yang berasaskan tumbuhan organik (japanese white flower).
Bedak asas ini keluaran meiko cosmetic Inc.
Anda akan kelihatan cantik dan menawan.
Dalam sekelip mata anda seperti artis ataupun model.


SIAPA PENGGUNA?

Anda mungkin tertanya-tanya. Siapa yang pernah menggunakan bedak ini?
Tak pernah pun dengar prodak ini?
Antara pengguna produk ini adalah :-
•Mak andam atau pak andam
•Make up artis
•Anda??bila lagi...
JIMAT!!!!!!

Anda boleh berjimat dengan menggunakan bedak ini.
Bedak ini boleh digunakan selama 6 bulan hingga 1 tahun.
Bedak asas biasa hanya boleh digunakan selama sebulan atau 2 bulan

KELEBIHAN NATURACTOR FOUNDATION CREAM

•~ Anti kilauan / tidak berminyak.
•~ 100% menutupi pegmentasi, parut, cela, jerawat, dan noda hitam
•~ Ringan dan lembut pada kulit seakan-akan anda tidak memakainya
~ Melindungi kulit dari sinar uv yang menyebabkan pigmentasi
•~ Senang digunakan dan tidak melekit
•~ Bertahan hingga 12 jam, berbanding bedak biasa hanya 1 jam.
•~ Tidak menutup pori-pori
•~ Sering digunapakai oleh makeup artis professional


Ha best X??
Teruje kan..
Ok kalu korang tercari2 produk nih
Meh kat Sofian Touch ni ader jual..
Sebab akak pun pakai produk nih der...




Hanya RM35.00!!

piss ..harga belum termasuk postage ya..
(jika nak poslaju ke depan pintu rumah anda) 

Berminat call yea no bawah ni :) 

Cara Guna Mudah : 

1. Ambil Latex Span ni

2. Gunakan untuk meratakan ke muka.
3. Awas jgn tarik2 kat muka kuat2 yea
4. Gunakan Teknik Dap2 jer tau..

Tak paham jugak?? 
Ha layanlah video nih 
( thanks to akak Chadiyus sudi buat video, sy sahare kat sini yea)

video

Holaaa

33 comments:

chentabutterfly said...

salam...masih jual lg je nie? sy teringin nak cuba product nie laaa...

Lien Aris said...

Dear,

ada stok dear.. try lah foundation MEIKO nih dear..sgt best. Kalu nak tau cara guna yang betul jom lah join kelas meka akak..RM70 jer

yaya88 said...

de ag ke?? cam interesting...ley bg detail cane nk bli x?

yaya88 said...

still ade ke?ley bg detail cane nk bli x?

geena said...

camana nk tau kod warna yg sesuai ye? teringin nk try..

Lien Aris said...

stok ready. Geena kulit awk macammana..cuba bgtau kalu ada persamaan dgn mana2 artis. senang nak tau skit...

iema said...

salam nie byrn utk tmbhan brg yg iema nk ye.nti iema sms alamat.tq

Amount: RM48.00 Status: Successful
Reference number: 1548192174
Transaction date: 26 Sep 2011
Transaction time: 05:55:21

You can add as Favourite List if you plan to make same transfer in the future. Once added, you will no longer require TAC to make the transfer.

From Account WSA
New balance:

To 3rd Party Account Number: 105122034428
Account Holder Name: MAZLIN BINTI ARIS

Effective date: Today
Description of transaction: byrn alat make up

Shidae said...

Erm....ade stock lg x...?saya berminat la...

missiiu said...

berminat...kod 152 ada stock lg x?

missiiu said...

nak tanye suggestion awk kulit sy xdela cerah sgt and xdela gelap sgt... 151 and 152 mana better..cos nak pakai utk maeup tunang tq.

Lien Aris said...

Salam missiiu..

ok untuk kulit u sesuai kod 151 dan pakai jugak 161 kalu u nak pakai tok mekap tunang,,, if anything boleh terus cari sy di 014-3262127 k,..
tq

alien3815 said...

assala...sy rasa mcm nak cuba gak...sy berkulit agak gelap n bawah mata berlingkar hitam....kod berapa yg sesuai untuk sy yer....masih ada lagi ker stok?

Anonymous said...

salam...rasa mcm nak cuba gak...sy berkulit agak gelap n berlingkar hitam bwh mata, n ada parut jerawat..nak pakai kod apa yer...ada stok lagi ker..
alien3815@yahoo.com.my

Anonymous said...

ay berkulit agak gelap dan mmpunyai parut jerawat....kod apa yer yg sesuai...alien3815@yahoo.com.my

Nor Ain said...

salam..akak stok ni ade lgi x?sy mcm berminat jerk nk beli coz kwn sy ade pkai tp die beli jauh..huhhu

NoraBoy said...

Salam akak berapa if Borong Span Latex & berapa pcs dlm 1 kotak & brpa if 1 kotak????

Unknown said...

akum. kak saya nak order. bagaimna ?

mama leen said...

boleh order lg ke? ada kelas mekap lagi tak?? :)

Anonymous said...

sy nak oder foundation no 141. Harga termasuk pos ke rm 35 tu.?

Anonymous said...

salam...tlg emel kn cara pembayarn n harga naturactor ni...izwa_orion@yahoo.com..tq

ct lakiah said...

saya nak order la.. nak kod 171 n 151.. include pos x? pe2 pliz emel kat babyz_iqti@yahoo.com

ct lakiah said...

as salam.. sy teringin nk try.. klu nak order kod 151 n 171 brape erk? include pos x? pe2 pliz emel kat babyz_iqti@yahoo.com

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak, saya nak order kod 141. boleh tak emailkan details pembayaran dekat saya di sheilashahfiekry@gmail.com. tq :)

lieya said...

slm...sy mmg guna produk ni...mmg best..nk hbs dh pn...blh emailkn hrga sekali ngn postage..sy nk kod 141 email sy...norlieisa@yahoo.com

Anonymous said...

slm...sy nk kod 141..emailkn price dgn postage ke norlieisa@yahoo.com..tq

maz lin said...

ok akak pm k...

Anonymous said...

Salam...sye nk kod 171...pm price n postage ye...at nurliyanaqilah@yahoo.c...tankzom

Syarifah Ismail said...

Salam, saya nk kod 141, berikan harga+post ke sya.ismail@gmail.com
tq!

Syarifah Ismail said...

Salam, saya nk kod 141..bgkan harga+post tq!

Nurul Huda said...

berapa rm..
saya berminat...

Nurul Huda said...

kod 140 dan 141 ada stok tak?
berapa rm?
ne yang origanal kan

Nurul Huda said...

berapa rm
ori kan

Syana Nana said...

nk beli tp x tw muka sesuai kod krim yg mna..first time nk try..