Buat Amal Jom!

Wednesday, December 7, 2011

Mekap Pertunangan Rina ( Cheras )

Assalamualaikum semua,

Ambik masa sikit je ni, nak update job hari tue. 
Baru ada masa untuk upload the pic.
 Ok nak citer sikit, Rina request untuk bg mata nampak galak but dalam masa yg same still sweet, 
nak liptik pun warna macam merah hati ke arah meron2 sikit.. 
so yang paling pasi Rina nak kasi 'eyebeg' atau mata panda tidak kelihatan.. 

So selepas 2 jam siapkan Rina sampai complete dan inilah hasilnya. 
Harap kalian suka dengan hasil mekap yang ini. 
Sesungguhnya sy amat puashati dapat mekapkan Rina dan buat yang terbaik untuknya.. 
Alhamdulillah juga sebab customer puas hati dan suka . 
Thanks so much. 

Oklah itu saje nak share, 

Suka saya nak ingatkan bahawa, 

Jika ada sesiapa yang rase ingin mencuba air tangan saya boleh terus contact sy di talian 014-3262127. 
tapiii masih ada tapi jugak ni, untuk tahun 2012 ya.. kerna 2011 telah fully book ya . 

ok Kalu nak tgk lagik gambarnya boleh g dekat sini ya 













3 comments:

cik ara said...

waa..suke2..
cantekk sgt!..

nasha sanza said...

sentuhan magis..memang cantik..

MaryaYusof said...

Cantik ko make up lin...bestnyeee...