Buat Amal Jom!

Monday, November 28, 2011

Majlis Bertandang Fiza (Nilai)

Salam Semua, 

Minggu ini adalh minggu yg sangat memenatkan tp fun! sebab dari hari Jumaat sampai lah ari Senin job mekap tak henti2. Anyway Alhamdulillah di atas rezki yang Allah kurnia kan. Ok nak share dulu job yang ni. 

Majlis Bertandang Fiza 27.11.11 (Nilai) 

Ok alkisahnya Fiza ini adalah adik kepada salah satu customerku sebelum ini, dulu kakaknya ada melanggan servis mekap untu pertunangan. 
So skg turn adiknya plak menggunakan servisku. 
Ok Fiza best n simple orangya, untuk mekap bertandang ni Fiza request 
untuk focus more too mata sebab mata fiza sepet dan kecil. 
Jadi dia nak matanya nampak besar n galak sikit kan... 
Memandangkan baju fiza pun warna Gold sgt cantik, 
so sy buatkan smokey socket for her for effect mata yang besar dan galak .
 Best dapat makeup kan fiza sebab she's simple and easy going person.

So apa kata jom layan hasil nya !!! 

pis jap jap  :)---->

Kepada sesiapa yang nak buat tempahan mekap untuk Tahun 2012 masih dibuka! 
Untuk 2011 telah Fully booking ya.
on skh layan ..hehe















2 comments:

cik ara said...

sy suke tang mate tuh!..cantekk sgt!.

Lien Aris said...

Cik Ara : tq :)