Buat Amal Jom!

Thursday, May 15, 2014

Sanding Sara Ahmad

Salam semua..
Maaf lama sudah x update blog..nak nak lagi skg sedang berbadan 2...lagilah mood nak update tue ke laut..

Ok nak update story job makeup hari tue.. byk dah backlog..

Ok meh layan ni job sanding Sara Ahmad ..


Ahaha ... mula sini..abaikan stiker tag kat atas tue...maklumlah baru buat saje nak tayang...ahaaa boleh cam gitu..apa2 pun kalu ada sesiapa nao tempah bleh terus ke facebook page Doorgift Murah & Comel - Ampang :) 






Ok sara request makeup yg nampak lain atau berubah wajah.. untuk makluman yg ni sy buat mekap je..rambut org lain yg buat ya... 

Ok utk tempahan solekan saya boleh hubungi 0143262127 ..watsapp pun boleh =)  ok terima kasih singgah sini...


2 comments:

Rose Azadir said...

Assalamualaikum, saya blogwalking kt sini, jemput singgah ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer...

maz lin said...

Dear tq singgah... ok will BW to your blog :)