Buat Amal Jom!

Tuesday, October 4, 2011

Solekan Pertunangan Erma (Kajang)

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia!!

Wah semangat pulak aku nak hupdate blog pepagi ni.. 
ish ish sgt2 sibuk sampai banyak dah gamba2 yang pending tak di upload...
so tak sempat nak menceritakan panjang2.. 

sikit je info : 

Majlis : Pertunangan Erma 
Tempat : Kajang 
Team : Tiffany Blue 
Request : Fokus on mata wow dalam masa yg sama nak nampak sweet je gitu :) 

ok.. so sebelum korang layan gambo jgn lupa catitkan no telefon mama solek nih ok .( 014-3262127 ) 
.if emergency takdo orang nak tolong tenyeh meh lah den tenyeh 
.ngeh.. ngeh ...
















2 comments:

kamilah said...

ni member sy ni~cantik..kat gambar fb die, bukan sy sorang je prasan make up ni cantik =p good job kak lien

Lien Aris said...

Kamilah tq ya.. ini kamilah yg pm akak tue ke? sorry kalu salah orang :)
Anyway tq ya dear =)